Commercie

De afdeling commercie is belangrijk

Dat Dirck III de goedkoopste kwaliteitsslijterij van Nederland is mag iedereen weten. En daar zorgt de afdeling commercie voor! Deze afdeling stelt advertenties samen en maakt advertentiematerialen op. Er worden promotionele activiteiten op de winkelvloer georganiseerd en er vindt glasheldere communicatie plaats richting de slijterijen. Ook ondersteunt de afdeling commercie op logistiek vlak tussen het distributiecentrum en de filialen. Veel te doen dus en allemaal belangrijk!

Bij Dirck III staat de klant op de eerste plaats

We willen dat onze klanten altijd goed op de hoogte zijn van de nieuwste producten, aanbiedingen en promoties. Zodat de klanten hiervan kunnen profiteren. En we willen dat iedereen in een oogopslag ziet waar de gewenste wijn, gedistilleerd, bier, fris en/of sap gevonden kan worden. Hier helpen advertenties, winkelsigning en goede communicatie bij. En zo helpen we onze klanten.

Gewoon samen de beste willen zijn

Dirck III behoort niet alleen tot de grootste slijterijketens van Nederland maar ging ook al meerdere keren aan de haal met de prijs voor de Beste Wijnspeciaalzaak en Beste Slijterij van Nederland. Die resultaten behalen we samen. Met ons winkelpersoneel én met personeel op het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn. Dus ook met de afdeling commercie. Als team willen we het beste voor de klant, voor onze organisatie en voor jou!

 

 

Drukte van belang - Elke week verschijnt er een nieuw folder en zijn er nieuwe weekaanbiedingen - De afdeling commercie bestaat uit 3 creatieve collega’s - Alle slijterijen samen ontvangen elk jaar circa 5 miljoen klanten
Dirck III Organogram
Commercie Organogram IT